kom bag om

Den Magiske saks

Om voressalon

Den Magiske Saks er din frisørsalon i hjertet af Tølløse.  Vores dygtige behandlere står klar til at opfylde dine ønsker.

Den Magiske Saks er din lokale frisørsalon med beliggenhed i Tølløse. Vi er din hyggelige salon i centrum af Tølløse med dygtigt og uddannet personale. Vi er b.la. frisører med den 4 årige Frisøruddannelse, kosmetolog, negeltekniker mm..

Vi tilbyder alle former for behandlinger inden for klip, farve, permanent og meget mere. Vores helt store mål er, at det skal være en behagelig og hyggelig oplevelse at komme ind i salonen, hvad end man skal klippes eller have lavet negle.

Vi supplerer jævnligt vores faglige kompetencer med relevante kurser, så vores salon og personale altid beriges med de bedste standarder, og de nyeste tendenser på markedet. Vi er derfor, på mange måder, en dynamisk salon.

Vores frisørsalon er åben for mænd, kvinder og børn. Du kan 
nemt booke din næste tid online, eller lægge vejen forbi vores salonen på adressen Jernbanevej 16, st., 4340 Tølløse. Du er altid velkommen til at ringe til os helt uforpligtende.

Få en professionelbehandling

Den Magiske Saks tilbyder klip, styling og farve til mænd og kvinder i alle aldre. Står du også og har behov for en skønhedsbehandling, en negleforlængelse eller noget tredje, har vi også dygtige kosmetologer, negleteknikere mm.

Salonenspersonale

Her i slideren kan du få et overblik over vores dygtige personale.
Fælles er vores høje faglighed og kompetencer i vores felt.

Afbudspolitik
 AFBUDSPOLITIK

Ved manglende afbud  faktureres det fulde beløb af behandlingens pris. Såfremt kunden møder for sent, således at behandlingen ikke kan gennemføres inden for den bookede tid, betragtes det som udeblivelse.

AFBUD MODTAGES IKKE PR. SMS ELLER VIA FACEBOOK.