kom bag om

Den Magiske saks

Om voressalon

Den Magiske Saks er din frisørsalon i hjertet af Tølløse.  Vores dygtige behandlere står klar til at opfylde dine ønsker.

Den Magiske Saks er din lokale frisørsalon med beliggenhed i Tølløse. Vi er din hyggelige salon i centrum af Tølløse med dygtigt og uddannet personale. Vi er b.la. frisører med den 4 årige Frisøruddannelse, kosmetolog, negeltekniker mm..

Vi tilbyder alle former for behandlinger inden for klip, farve, permanent og meget mere. Vores helt store mål er, at det skal være en behagelig og hyggelig oplevelse at komme ind i salonen, hvad end man skal klippes eller have lavet negle.

Vi supplerer jævnligt vores faglige kompetencer med relevante kurser, så vores salon og personale altid beriges med de bedste standarder, og de nyeste tendenser på markedet. Vi er derfor, på mange måder, en dynamisk salon.

Vores frisørsalon er åben for mænd, kvinder og børn. Du kan 
nemt booke din næste tid online, eller lægge vejen forbi vores salonen på adressen Jernbanevej 16, st., 4340 Tølløse. Du er altid velkommen til at ringe til os helt uforpligtende.

Få en professionelbehandling

Den Magiske Saks tilbyder klip, styling og farve til mænd og kvinder i alle aldre. Står du også og har behov for en skønhedsbehandling, en negleforlængelse eller noget tredje, har vi også dygtige kosmetologer, negleteknikere mm.

Salonenspersonale

Her i slideren kan du få et overblik over vores dygtige personale.
Fælles er vores høje faglighed og kompetencer i vores felt.

Retningslinjer og afbudspolitik
RETNINGSLINJER

Pr 6. april 2021 er vi underlagt nye regler i forbindelse med corona. Følgende retningslinjer er gældende:

Ved ankomst bedes alle fra 12 år og opefter bære mundbind eller visir. Alle over 15 år skal kunne fremvise negativ coronatest der er maks 72 timer gammel ved behandlingens afslutning, vaccinationspas eller dokumentation for at man har haft corona inden for de sidste 12 uger.

Ovenstående gælder også for ledsagere til børn og andre der måtte have brug for en ledsager.

Vi er pålagt at afvise kunder, der ikke overholder retningslinjerne. Såfremt dette er nødvendigt, bliver det opfattet som udeblivelse af aftalt tid, hvorfor der opkræves den fulde behandlingspris.

Når man ankommer til salonen, bedes man komme alene, samt vente udenfor til man bliver kaldt ind.

I disse coronatider, kan vi desværre ikke tilbyde hårvask. Dette er for at begrænse nærkontakten med den enkelte kunde.

NY AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 20 timer før behandlingens start, faktureres 50 % af behandlingens pris, dog minimum 250 kr.

Ved afbud mindre end 20 timer før, eller manglende afbud, faktureres det fulde beløb af behandlingens pris.

Afbud modtages IKKE på SMS